Alte Servicii

Alte Servicii

Evenimente coorporative, prezentări de modă, petreceri pentru copii, decor spații comerciale, aranjamente florale, panouri foto și multe altele.

Prezentări de modă
La acest capitol vestimentația este elementul principal, și firul roșu ce străbate întreg evenimentul, însă atmosfera în care este indus privitorul prin decorațiuni interioare și accesorii, este un mare bonus. Orice tematică a colecției poate fi completată lejer sau grandios de decorul oferit de către Compania Special.
Petreceri corporative
În mare parte petrecerile corporative sunt tematice și asta este spre bine. Acestea sunt unele din puținele momente în care putem sa devenim altcineva, sau sa ne scufundam în lumea jucăușă a copilăriei. Panouri foto, accesorii pentru fotografiere, inscripții hazlii, atmosfera tematică și multe zimbete sunt o parte importantă din show.
Petreceri pentru copii
Zile de naștere, 1 iunie, topogane, desene pe fața copiilor, bomboane, înghețate, baloane zburătoare și personaje din poveste, vrem înapoi în copilărie ori de cite ori avem timp sa ne relaxăm. Compania Special, îți pune la dispoziție oricare dintre serviciile sus enumerate, pentru că petrecerea copilului tău să de una de neuitat.
Decor vitrina
O decorațiune simplă și cu gust va atrage cu siguranță ochiul cumpărătorului tău. Scopul este că în final acesta să fie mulțumit de cumpărături, deservire și anturajul creat de profesioniști, fie confecționat din plastic, hirtie sau tematic sărbătorilor actuale.
Deasemeni orice intilnire presupune stil și atitudine. Dacă ai nevoie de compoziții florale elegante le găsești la Special. Dacă cauți ceva absolut rebel – perne aruncate pe întreg spațiul unde vor sta cei invitați, vino la Special. Chiar dacă ai o idee pe care nu ai mai văzut – o în Moldova, și nu crezi ca o poți realiza, contactează – ne, Special cu siguranță te va ajuta!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *