Servicii

NOI NE OCUPĂM DE TOT

Oferim o gamă completă de servicii de planificare și organizare evenimente, de la definirea conceptului și strategiei evenimentului pâna la decorațiuni și aranjamente florale.
Avem experiența necesară și parteneri profesioniști pentru a vă putea planifica si organiza evenimentul la cel mai înalt nivel.
Mizăm pe pricepere, experiență, calitate, implicare la maximum și studierea tendințelor noi ca să vă putem oferi servicii excepționale.
La dispoziție, îți stă o echipă profesionistă care abordează individual fiecare client. Orice eveniment creat de noi este cu stil, rafinament, multă culoare și cel mai important Special.
Apelați cu încredere la serviciile noastre și veți avea parte de o petrecere cu mult peste așteptări.

Consultanță Gratuită

Planificați un eveniment și nu știți cu ce să incepeți? Trimiteți un mesaj sau sunați-ne la 060163397, și noi vă oferim o consiliere gratuită legată de absolut  tot ce ține de un eveniment reușit. Vă rugăm să ne dati câte mai multe detalii despre eveniment, cum ar fi bugetul, locul și data evenimentului, preferințele în materie de flori, culori, stil și tot tot ce credeti că e important să știm. Suntem flexibili,și oricând dispuși să negociem o ofertă care va satisface necesitățile și bugetul clientului.

Organizam Evenimente de Orice Fel

Evenimente Private: nunți, cumetrii, botezuri, cununii, petreceri aniversare, cereri in căsătorie, petrecere copii. Evenimente Corporate si Evenimente Mondene: recepții, dineuri, prezentări de moda, expoziții, degustări de vin  sau orice fel de alte tipuri de festivitati.

Aranjamente Florale și Decor

Noi transformăm evenimentul tău într-o amintire deosebită și specială. Creăm decorațiuni specifice tipului de eveniment – aranjamente florale, lumânari, panouri foto, aranjamente pentru masa și multe altele.

Seturi Complete Papetărie

Invitații, carduri masă, plicuri pentru bani, numerotare masă, meniuri, mărturii, panouri cu aranjarea meselor, accesorii Candy Bar etc. Toate produsele sunt personalizate în tema evenimentului și de o calitate superioară.

Special.md îți poate crea strălucirea și eleganța de care ai nevoie pentru a pune în scenă un eveniment plin de fast și farmec.