Sună-ne!

+(373) 60 163 397

Compania

Cvartet LA BIS

Succesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe linga profesionalism si o prezenta artistica deosebita.CVARTET DE COARDE "LA BIS"-PENTRU NUNTI SI EVENIMENTE CORPORATE DE VIS!!!
CVARTETUL "LA BIS" este cel mai elegant cvartet de coarde,fundal muzical de ecsceptie pentru nunti,evenimente mondene,receptii ,prezentari de moda, expozitii, inaugurari, decernari de premii, simpozioane.

Un recital al cvartetului de coarde este accesibil aproape oricui, da fiecarui festivitati o nota de rafinament. Membrii cvartetului nostru sunt muzicieni experimentati, absolventi ai Academiei de Muzica  si colaboratori ai Orchestrelor Nationale de Stat.Ideea formarii cvartetului sa nascut in anul 2006 in Spania,cind a parvenit o propunere de la impresar de a participa la un proiect-turneu in cele mai importante sali ai oraselor din Andalucia. De atunci CVARTETUL "LA BIS" participa la cele mai prestigioase evenimente din Moldova si din afara tarii, unele dintre acestea fiind mediatizate in presa sau televiziune. Citeva din ele le mentionam: evenimente corporate la Academia de Stiinta din Moldova, organizatia neguvernamentala "Evrychild Moldova", la jubileul Comisiei Electorale Centrale, nunta fotbalistului renumit Alexandru Epureanu. si colaboratori ai Orchestrelor Nationale de Stat.

Repertoriul nostru cuprinde secole si numeroase genuri de muzica: clasica, romantica, cafe-concert, muzica de film, folk stilizat. De-a lungul timpului CVARTETUL "LA BIS" si-a desavarsit atat repertoriul muzical cat si tinuta vestimentara. Astfel va putem propune o diversitate de rochii elegante, pentru a se incadra perfect in ambianta evenimentului D-voastra.

Daca doriti sa faceti din cununia religioasa sau civila un moment "ca-n filme" in care ceremonialul cununiei se desfasoara in aer liber sau in local cu un decor superb si un fond muzical live sustinut de cvartetul nostru, atunci Va oferim un scenariu muzical inedit. Cele mai frumoase melodii vor sustine tinerii in momentul culminant al ceremoniei oficierei casatoriei.

"LA BIS" CVARTET, prin inaltul profesionalism,pasiunea pentru muzica,prezenta desavirsita,creaza ambianta perfecta pentru ca festivitate Dumneavoastra sa devina de neuitat!

Description
My contacts are hidden
<>