Наталья Яворски

Наталья Яворски

Наталья Яворски

Planificare, Decor
Phone: +393 807 532 669
E-mail: special.decor.md@gmail.com

Natalia este persoana care isi petrece timpul dand forma palpabila ideilor unui decor. Este o perfectionista absoluta, asa ca rezultatele nu pot fi altfel decat perfecte.

Отправь сообщение Наталии

Testimonials

Am rămas foarte mulțumită de serviciile prestate de Special.md. Am apelat la ei pentru decor la nuntă și pentru invitații. Vreau să spun că au realizat tot ce mi-am dorit la cel mai înalt nivel și chiar ne-au și surprins cu multe surprize, iar invitațiile au fost foarte speciale si personalizate.  La sfârșitul evenimentului am primit cadou o geantă de călătorii care ne-a prins bine în luna de miere și în următoarele călatorii.

Silvia & Cătălin
Silvia & Cătălin

Detaliile contează
La nuntă m-am simțit extraordinar, fără griji, chiar oaspeții îmi spuneau că sunt cea mai relaxată mireasă pe care au văzut-o.
Mi-a plăcut că nu am avut griji pe capul meu.  Totul a fost fără limită, fără multe tradiții iar locația și decorul au făcut o atmosferă. O echipa într-adevăr Specială pe care o recomand cu încredere.

Nicoleta & Radu
Nicoleta & Alex

Am avut parte de o abordare individuală și chiar Specială. Mi-a plăcut atmosfera lejeră creată de accesoriile care erau foarte aproape de sufletul nostru. Tematica a fost aproape ca caracter de noi, neoficială și neobișnuită, mult mai frumos decât ne inchipuiam. Am primit nu numai ce ne-am dorit dar și mult peste așteptări. Vă mulțumim din suflet.

Diana & Ion
Diana & Max

- Am avut ca fiecare mireasă, o nuntă ca la nimeni, dar cu prețuri rezonabile, sau cele stabilite din start să nu crească treptat pînă în ziua nunții, pentru ce sunt mulțumitoare companiei Special.md - La nuntă m-am simțit genial, am fost veselă și am savurat momentele frumoase care au creat atmosfera.

Alina & Andrei
Alina & Andrei