Sună-ne!

+(373) 60 163 397

Noutăți

Oferta 2018 noiembrie

Oferta 2018

#oferta2018 #specialdecor #echipaspecial #wedding  Și daca tot e sfârșit de an și e spirit de sărbătoare , venim să vă bucurăm cu cadouri #Speciale!!! Comandă în lunile NOIEMBRIE și DECEMBRIE (2017), decorarea evenimentului tău din 2018 și primești absolut GRATUIT plicurile pentru bani, numerotarea meselor și planul oaspeților!  P.S.Clienții Companiei #Special au gusturi bune!  P.P.S. Noi nu «vindem» decor, noi creăm vise și adunăm o familie mare de miri și copilași fericiți!
1

La Mulți ani pentru Olivia!

Pentru că ne plac sărbatorile mai calde... O mică sărbătoare în sânul familiei pentru prințesa casei! Dulce fetiță Olivia, La mulți ani! Sănătate multă, fericire, noroc si multe bucurii părinților!  Unul dintre puișorii cu care ne mândrim! 
Oferta

Oferta Specială pentru mirii anului 2017

Pentru că suntem de 5 ani alături de voi...  Pentru că ne place să vă surprindem plăcut... Fiecare cuplu care alege Compania Special în anul 2017,  să îi fie alături în marea zi a nunții ,  are Șansa de a câstiga o vacanță de iarnă în Italia! Norocoșii vor fi alesi prin random.org. Nu pierdeti ocazia, chiar voi puteti fi Câștigătorii! P.S. Clienții companiei Special au gusturi bune!
<>