Organizăm evenimente unice și memorabile

Lasă-te ghidat de cei mai buni profesioniști

Nuntă

Organizare, decor, aranjamente florale, invitații, panou amplasare oaspeți, cadouri personalizate și tot ce ține de o nuntă.

Cerere în Căsătorie

Elaborarea scenariului și a conceptului, alegerea și decorarea locației. Surprinde-ți aleasa inimii într-un mod inedit.

Cununie

Cununii în aer liber și in biserică. Alegerea locației. Decor, decorațiuni și aranjamente florale. Banere personalizate.

Cumetrie

Organizare, decor, aranjamente florale, mărturii și cadouri personalizate, invitații și carduri personalizate, elaborare program etc.

Papetărie

Invitații, plicuri pentru bani, carduri pentru oaspeți, planul oaspeților, guestbook (carte de oaspeți), decorațiuni din hârtie și multe...

Alte Servicii

Prezentări de modă, petreceri pentru copii, decor spații comerciale, aranjamente florale, panouri foto și multe altele.

Despre noi

De ce ai alege Serviciile Noastre?

Agenția de evenimente Special.md este mereu pregătită și gata de a da frâu liber creativității și ideilor ce vin să dea naștere unui eveniment fastuos.
Suntem cei care oferă sugestii, creăm în permanență și ne dedicăm totalmente fiecărui client. Trecem detaliile prin suflet și ascultam de clienți pentru a obține rezultate remarcabile și a primi în schimb satisfacția voastră.
Orice eveniment creat de noi este cu stil, rafinament, multă culoare și cel mai important Special.
0
Ani Împreună
0
Evenimente Speciale
0
Clienți Fericiți
Galerie Imagini Evenimente

Evenimentul tău va fi personalizat pâna în cele mai mici detalii

La dispoziție, îți stă o echipă profesionistă care abordează individual fiecare client. Apelați cu încredere la serviciile noastre și veți avea parte de o petrecere cu adevarat Specială.

Ce spun clienții despre noi

Clientul este cel mai important aspect al afacerii noastre. Ascultăm clienții, ne implicăm cu tot sufletul, ne lăsăm inspirați de povestea lor și avem grijă ca orice eveniment să fie unic și special.

Am rămas foarte mulțumită de serviciile prestate de Special.md. Am apelat la ei pentru decor la nuntă și pentru invitații. Vreau să spun că au realizat tot ce mi-am dorit la cel mai înalt nivel și chiar ne-au și surprins cu multe surprize, iar invitațiile au fost foarte speciale si personalizate.  La sfârșitul evenimentului am primit cadou o geantă de călătorii care ne-a prins bine în luna de miere și în următoarele călatorii.

Silvia & Cătălin
Silvia & Cătălin

Detaliile contează
La nuntă m-am simțit extraordinar, fără griji, chiar oaspeții îmi spuneau că sunt cea mai relaxată mireasă pe care au văzut-o.
Mi-a plăcut că nu am avut griji pe capul meu.  Totul a fost fără limită, fără multe tradiții iar locația și decorul au făcut o atmosferă. O echipa într-adevăr Specială pe care o recomand cu încredere.

Nicoleta & Radu
Nicoleta & Alex

Am avut parte de o abordare individuală și chiar Specială. Mi-a plăcut atmosfera lejeră creată de accesoriile care erau foarte aproape de sufletul nostru. Tematica a fost aproape ca caracter de noi, neoficială și neobișnuită, mult mai frumos decât ne inchipuiam. Am primit nu numai ce ne-am dorit dar și mult peste așteptări. Vă mulțumim din suflet.

Diana & Ion
Diana & Max

- Am avut ca fiecare mireasă, o nuntă ca la nimeni, dar cu prețuri rezonabile, sau cele stabilite din start să nu crească treptat pînă în ziua nunții, pentru ce sunt mulțumitoare companiei Special.md - La nuntă m-am simțit genial, am fost veselă și am savurat momentele frumoase care au creat atmosfera.

Alina & Andrei
Alina & Andrei

Trimite-ne un mesaj

+373 60 163 397

9.00am - 8.00pm
Luni - Sambata